NORMES DELS PREMIS CASAL BERNAT I BALDOVÍ 2019

NORMES DELS PREMIS CASAL BERNAT I BALDOVÍ 2019

PRESENTACIÓ DE MATERIALS

La documentació que siga suficient entregar-la en format electrònic (fulls de participació, i archius electrònics per a optar al premi “Renaixença”) podrà enviar-se a la direcció de correu electrònic casal.bernat.baldovi@gmail.com

El full de participació pot descarregar-se ací: FullParticipacioPremis2019

La documentació en paper (incloent el llibret) o en format electrònic en soport CD o pen-drive, podrà enviar-se per correu postal o be entregar-se directament en la sèu de l’entitat cultural colaboradora Lo Rat Penat, C/ Trinquet de Cavallers, 9 – 46003 Valéncia, Tel. 96 391 09 92, de 10 h. a 13 h. per lo matí, i de 17 h. a 21 h. per la vesprada, en sobre tancat, indicant en l’exterior del sobre les paraules “Premis Casal Bernat i Baldoví”.

En el full d’inscripció s’haurà de marcar en una aspa (X) el premi o premis als quals se desija optar, i complimentar totes les senyes; especialment, les referides a forma de contacte (teléfon i correu electrònic). És obligatori el correcte complimentat d’este full per a poder participar.

És suficient aportar un únic eixemplar del llibret, encara que es desige optar a varis premis.

Tota la documentació es pot enviar en un únic sobre, encara que es participe en varis premis.

UNS ATRES CONDICIONANTS

  • El jurat per als premis “Garrofa” i “Almodí”, serà nomenat pel Casal Bernat i Baldoví i realisarà visita a les falles participants entre els dies 16 i 17 de març.
  • El jurat per als premis “El Mòle”, “Narrativa Fallera Jove” i per a les distincions “Purna” i “Flama” serà igualment nomenat pel Casal Bernat i Baldoví.
  • El jurat per al premi “Renaixença” serà nomenat pel Casal Bernat i Baldoví i la Secció de Llengua i Lliteratura Valencianes de la RACV.
  • Els jurats nomenats no podran votar, si és el cas, per una comissió de la qual siguen fallers, o hagen colaborat a la confecció del seu llibret o guió de falla.
    En qualsevol cas, dita circumstància intentarà evitar-se a l’hora de conformar els diferents jurats.
  • El fallo dels jurats se farà públic ans del 19 de març en la pàgina web i el perfil de Facebook del Casal Bernat i Baldoví, i es comunicarà també a la persona designada com a responsable per les comissions guanyadores en les seues respectives inscripcions. Este fallo serà irrecurrible.
  • L’acte d’entrega dels premis se farà abans del més de juny de 2019, en el transcórrer de la Gala Anual del Casal Bernat i Baldoví que es celebrarà en el lloc que oportunament es comunicarà a les comissions de falla guanyadores dels premis.
  •  La participació en el concurs supondrà l’acceptació íntegra de les presents bases.

En la Ciutat de Valéncia, a huit de giner de 2019.

Anuncios

Un comentario sobre “NORMES DELS PREMIS CASAL BERNAT I BALDOVÍ 2019

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s